AGRIFAC VE AMC-TR İŞ ORTAKLIĞI (Haziran 2022)

AGRIFAC VE AMC-TR İŞ ORTAKLIĞI (Haziran 2022)

Agrifac ve AMC-TR güçlerini birleştirdi!

Agrifac şirketi ile yapmış olduğumuz güçlü işbirliğimizin sonucu olarak; Agrifac Condor ve Endurance kendi yürür ilaçlama makineleri ile LightTraxx ve Optitraxx Şekerpancarı hasat makinelerinin satış ve satış sonrası faaliyetleri için hizmetinizde olacağız.

Dünyanın giderek daha fazla yiyeceğe ihtiyacı var. Bu nedenle, Agrifac “Parlak Basit” makineler üretir; kullanımı son derece kolaydır ve dünyanın en yenilikçi mahsul püskürtücüleri ve pancar hasat makineleridir. Bunun nedeni, Agrifac'taki her şeyin “ yetiştiriciler için 4 E ” konseptine uygun olarak geliştirilmesidir. Verimli, Ekonomik, Ergonomik ve Ekolojik. Tüm geliştirmeleri bu 4 E'ye göre test eden Agrifac, geliştirme ve inovasyonda rekabette öne çıkıyor.

Makinelerimiz 10 yılı aşkın süredir Türkiye'de faaliyet gösteriyor. AMC-TR ile olan ortaklığımız hizmet kapsamımızı daha da artıracak ve müşterilerimize aynı anda ekolojik ayak izlerini azaltırken çıktılarını nasıl artıracakları konusunda tavsiyelerde bulunmak için daha da donanımlı olacağız ”diyor Teamleader Sjoerd Welcker Türkiye için Agrifac .

AMC-TR

AMC-TR, Türk çiftçisine Bitki Koruma Ürünleri, Bitki Besleme Ürünleri, Yardımcı Maddeler, Tohumlar, Ekipmanlar, bu ürünlerin kullanımı ve her türlü satış sonrası hizmetler konusunda uzman çözümler sunmaktadır. AMC-TR'nin kurulduğu ilk günden itibaren kusursuz ve kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet vermekteyiz.

AMC-TR, Ortadoğu'dan Kuzey Afrika'ya, Doğu Avrupa'dan Rusya'ya, Balkanlar'dan Çin'e kadar 50 ülkede faaliyet gösteriyor. Agrimatco grubunun dünya çapında 1.500'den fazla çalışanı vardır ve 800 çalışanı Ziraat Mühendisi olarak çalışmaktadır.

Agrifac

Müşterilerimizin ekinlerini tohumdan hasada kadar korumasını sağlayan (kendinden yürür) tarım ilaçlama makineleri ve pancar hasat makinelerinin geliştiricisi ve üreticisidir. İlk üretici olarak Agrifac, her tesise tam olarak ihtiyaç duyduğu şeyi sunan makineler geliştiriyor. Biz buna "Her damla doğru yere çarpar" diyoruz. Agrifac'ın yenilikçi araçları gitgide daha fazla toprak işlemek yerine, daha az su, mahsul koruma ve yakıt kullanarak mevcut tarım arazilerinde gıda üretimini artırmayı mümkün kılıyor. Agrifac, akıllı ve kullanıcı dostu çözümlerle dünyayı sürdürülebilir bir şekilde beslemeye katkıda bulunmak istiyor.

https://www.agrifac.com/news/agrifac-and-amc-tr-join-hands-together/