TEKİRDAĞ TARIM VE TEKNOLOJİ FUARI (06 Eylül - 09 Eylül 2023-TEKİRDAĞ)

TEKİRDAĞ TARIM VE TEKNOLOJİ FUARI (06 Eylül - 09 Eylül 2023-TEKİRDAĞ)

AMC-TR olarak 06 Eylül - 9 Eylül 2023 tarihlerinde, Türkiye'nin Trakya Bölgesi'nde düzenlenen Tekirdağ Tarım ve Teknoloji Fuarı'na katıldık.

AMC-TR Türkiye Genel Müdürümüz Burhan Şimşek, Bitki Besleme Birim Müdürümüz Can Türköz, Bitki Koruma Birim Müdürümüz Daniş Özdönmez, Satış&Pazarlama Müdür Yardımcısı Kerem Köseoğlu, Marmara Bölge Müdürümüz Özcan Recal, Marmara Satış Temsilcileri Mustafa Eymen Şen, Çağın Çakan ve Trakya Bölge Sorumlusu Eyüp Baday, AMC-TR Standımızda hazır bulundular. Ayrıca tedarikçimiz Cosmocel Türkiye Temsilcisi Sinan Yiğit ve Agrifac Türkiye Servis Müdürü Uygar Üstündağ da misafirlerimiz olarak aramızda yer aldı.

Fuar temel olarak Bölge Tarla Günleri ve bölgenin en yaygın ürünleri olan ayçiçeği, kanola ve buğday başta olmak üzere yeni Tarım Teknolojileri, yeni teknikler, çözümler, ekipmanlar, beslenme vb. konularında organize edilmişti. Fuarda ayrıca kendinden yürür ilaçlama makinemiz olan Agrifac Condor, ziyaretçilerimizin değerlendirmeleri için standımızdaki yerini almıştır. Organizasyon özellikle Ayçiçeği, Buğday bazlı ürünlerimizin geleceği ve Türkiye'deki ticari ilişkilerimiz için çok faydalı oldu.”